2.5.2014 | 11:53

21. Ekat juoksut

Sieltähä ne tulla tupsahti, juoksut nimittäin. Nyt saa silmä tarkkana vahdata noita koiruuksia, ettei tule rottweiler-bullterrier mixejä.
Kerpele, nyt jää näyttelykoulutus ja parit mätsärit väliin. Hommasin Avalle jo punotun näyttelyhihnanki. Mutta onpa meil enemmän aikaa opetella kotosalla ennen mitään virallista.
Oon muuten yllättyny siitä, miten kuuliaiseksi tyttö on muuttunut noiden juoksujen myötä.. Onko normaalia? Kuvittelin vissiin että koirat muuttuu samanlaisiksi hormoonihirviöiksi kuin ihmisnaiset..haha
Jostain pitäis löytää jotkut hyvät juoksuhousut, koska näitten tän hetkisten kuminauhavyötärö hankaa Avan mahanalusta inhottavasti. Meinasit jo yks ilta ruveta ite ompelemaan sellasia, missä olis tarpeeks leveä vyötärönauha että kestäis rimpulan päällä. Ava on nimittäin tajunnut, että jos vetää itteään esim. sohvatyynyjä pitkin niin lopulta ne pöksyt lähtee pois jalasta!
ja asiasta kukkaruukkuun, nyt on koirien hyvä telmiä ja temmeltää, vaihdettiin nimittäin kämppää 47 neliöisestä rivarikaksiosta 145 neliöiseen omakotitaloon. Aita vaan puuttuu pihalta enään!



:p



4 kommenttia:

  1. Kuolin noille Avan sohva rötkökuville! :D ihana♥

    VastaaPoista
  2. voooi sidi :> onks putte sit se mammutti? :D ja tuo kuva mis kakal on kieli pikkasen ulkona, tuihöps :3

    VastaaPoista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä