25.10.2015 | 11:23

63. Taas lääkärikeikkaa..

Viikko sitten käytin Avan taas lekurilla. Aikasemmin siltä poistettiin sarveiskynsi ja varpaaseen jäi vain ydin. Se sitten vaurioitui vuorostaan ja lääkärillehän sitä oli lähdettävä.

Saatiin aika Animagiin klo 18 perjantai-illaksi.
Ava toivotettiin vastaanotolla tervetulleeksi suurella innolla, kaikki ohikulkeneet työntekijät kävivät kuulaa moikkaamassa ja naureskelemassa neidin olemukselle.
 
Eläinlääkäri rauhoitti Avan ja repi taas vähän kasvamaan päässeen kynnen pois, puhui myös jotain ytimen liikakasvusta.. En pysynyt ihan kärryillä kaikesta puheesta, kun lääkärinä oli alkujaan venäläinen ja suomi ei ihan ollut sujuvaa.
Karvoja ajellessa ell viilsi pienen haavan Avan varpaiden väliin leikkuukoneella. Ja suonensisäisesti rauhoittavaa annettaessa luulin jo hetken, että ainetta meni liikaa. Ava nimittäin lopetti hengittämisen hetkeksi ja miulla nousi jo kylmähiki niskaan.
Muutenkin jäi koko käynnistä vähän paha maku suuhun, ell oli ilmeisesti kova kiire päästä kotiin ja viikonlopun viettoon.


Saatiin anibioottikuuri, kipulääkettä ja määräys käyttää terra-poly voidetta.
Keskiviikkona mennään vielä näyttämään kynttä, että on varmasti lähtenyt paranemaan ja saadaan uusi kuuri antibiootteja jos on tarve.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä