17.9.2015 | 12:00

58. Itsetehdyt namit

Ajattelin jakaa teille meidän tämänhetkisen namireseptin.
Kaupoista en löytänyt meille sopivia nameja, joten päätin tehdä niitä itse.

Tarvitset:
  •  Kalkkunan jauhelihaa
  • Pellavansiemenrouhetta
 

Käytin n. 400g lihaa ja pari ruokalusikallista pellavansiemenrouhetta. Muita ohjeita selaillessa huomasin monen käyttävän esim. kaurahiutaleita ja kananmunaa, nekin ovat kokeilun arvoisia jossain vaiheessa. 

Yksinkeraisesti sekoitetaan ainekset keskenään ja sen jälkeen muotoillaan pellille haluamansa mallisia nameja. 



Laitoin namit aluksi 225 asteiseesn uuniin n. 15 minuutiksi, ja sitten pudotin lämmön 150 ja annoin vielä paistua n. 30min. Tämän jälkeen paistoin nameja vielä uunissa 70 asteessa 45min luukku vähän raollaan. 


 Kypsät namit pienin vielä neljään osaan ja pakastin sopivissa erissä.
Jossain vaiheessa ajattelin tehdä kuivattuja nameja, katsotaan jos siitäkin saisin postauksen tehtyä :)

Ja te muutamat seuraajat, olisi kiva kuulla jos teillä olisi esim. jotain postaustoiveita tai parannusehdotuksia!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä