14.7.2015 | 11:41

45. Bullipäivät

Oon vietellyt viimeisen kuukauden kesälomaa ja tietokone on ollut aika vähäisellä käytöllä. Bullipäivillä tuli pyörähdettyä 14.6 ja nyt yhtä kokemusta rikkaampana! Sunnuntaille säätiedotus lupaili sadetta koko päivälle, onneksi kuitenkin vettä rupesi satamaan vasta iltapäivällä (ja juuri ennen meidän kehää :D). Kävin muutama päivä aikaisemmin ostamassa käytetyn näyttelyteltan ja se pelasti kyllä koko päivän kun ei tarvinut koleassa kelissä seistä taivasalla. Lämpöä tais olla +10 paikkeilla ja Avalla joutu pitämään villapaitaa häkissä :D Ihana suomen kesä!

 

Tuomarina oli Andrea Gates Newberry, UK ja jännityksellä odotin mitä hän sanoo tuosta meidän ylipitkästä kuulapäästä..
Ava oli ilmoitettu nuorten luokkaan ja meidän lisäksi luokassa oli vain yksi narttu. 

 

 Ava liikkui ihan ok, vesisade tosin vähän häiritsi arvon hienohelman esiintymistä. Tuomari oli tosi mukava, höpötteli koiralle englanniksi. Juoksutti (muistaakseni) ympäri ja eestaas. Arvostelun ajaksi päästiin sateensuojaan tuomarin teltan alle. Arvostelu menee näin: 
22 months. White with black brindle markings. Large bitch.
With good substance. Good forechest and (..)angulation. Slightly long cast(?).
Nice profile, could be a little more fill. Bite ok. Moves ok.
 Arvosteluun olen tyytyväinen, onhan se kuitenkin laadittu arvostetun tuomarin toimesta, ja mitään suurta menestystä en edes lähtenyt hakemaan. 
Kivasti ajateltu, kun luokan neljä parasta sai pokaalin ja ruusukkeen :) Myöhän päästiin automaattisessti toiselle sijalle omassa luokassa.


Vuoden päästä sitten uudestaan, toivottavasti parempi keli osuu silloin kohdalle!

 

ps. käytin Avan bullipäivien jälkeen vaa'alla. Pienenä yllätyksenä akka painoi 29kg :'D Tiukka laihis taas kerran päälle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä