14.7.2015 | 12:23

46. Tuusula

4.7 Käytiin Tuusulassa, kaikkien rotujen näyttelyssä. Tuomarina oli Donna Conod eikä hänestä ollut mitään tietoa etukäteen. Bulleja oli ilmoitettu muistaakseni seitsemän, kaksi urosta ja viisi narttua. Seurasin koko kehän aamusta alkaen (staffit ja amstaffit).
Lauantaina oli ihan sika kuuma, aurinko paistoi puoleen päivään asti pilvettömältä taivaalta, ja taas sai olla onnellinen omasta teltasta, ettei joutunut suorassa auringonpaisteessa seisomaan!
Ava aloitti juoksut tiistaina  30.6 ja lauantaina vähän jännitti, miten matka menee kolmen uroksen kanssa samassa autossa.. Onneksi tuo narttu ei poikien nenään haissut ja selvittiin matkasta!

 

 Kehät 1-5 olivat hiekkapohjalla ja erillään muista kehistä. Meidän kehän laidalla oli ihan väljää, mitä nyt itseäni ainakin otti päähän se, kun tarkoituksella jätin oman teltan viereen sen verrann tilaa, että kehään pääsee helposti, niin jonkun oli ihan pakko pystyttää oma telttansa siihen.

 Ava liikkui kehässä ihan älyttömän hyvin, ja seisoikin ihan loistavasti! Itse olin jotenkin ihan pihalla koko touhusta. Tuomari oli tosi mukava ja kehään mentäessä totesikin läähättävälle Avalle: "Oh, I know it's hot. But it's good that you're white dog."
Ensin tuomari pyysi seisomaan, kopeloi kaikessa rauhassa ja katsoi hampaat. Hänelle ilmeisesti p1 on tärkeät, ne ainakin kokeili ihan sormella että on paikallaan. Avaltahan puuttuu toiselta puolelta p4 ja siitä saatiin maininta arvosteluun;
Good bite. Correct head type. Very well behaved. Good topline. 
Very good package. Missing one teeth. 
Tällä arvostelulla saatiin tulokseksi NUO ERI NUK1 SA PN2 VASERT! Ensimäinen SA ikinä, ja vielä varaserti kaupan päälle :)
Stole my Heart "Ama" oli ROP ja VSP'tä ei jaettu, kun molemmat urokset saivat (muistaakseni) EH'N



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä